2022 Yılı ilk Çeyreğinde Google Kore, En Çok Aranan Top 10 Aktörleri Açıkladı!

Son üç ay içerisinde birçok Kore yapımı dizi ve filmler izleyicisiyle buluştu. En çok ilgiyi ise, son dönemde çıkan yapımlarda yer alan oyuncular gördü. Oyunculuklarındaki başarılarıyla dikkatleri üzerine çeken aktörler, haklarında detaylı bilgiye sahip olmak isteyen izleyiciler tarafından daha çok aranmaya başlandı. Peki, en çok aranan aktörler kimler mi? Gelin hep birlikte Google Kore’nin açıkladığı top 10 listesine göz atalım!

 

10.Park Bo Gum

 

 

img

Ağustos 2020’de askere giden ve bu ayın sonunda askerlik görevini tamamlaması beklenen Park Bo Gum, hakkında çıkan her haber ile trend topic olmayı başarıyor. Askerlik görevini tamamlamasının ardından ekranlara geri döndüğünde bu listede daha da üst sıralarda olacağı kesin gibi.

 

9.Lee Junho

 

The Red Sleeve’deki başarılı oyunculuğu ile “idollerden aktör olmaz” söylentisini yıkmayı başaran Lee Junho’nun, yakın zamanda Girls’ Generation’dan Yoona ile kamera karşısına geçeceğini duyuruldu. Junho ve Yoona romantik-komedi türündeki King The Land adlı dizide beraber rol alacaklar.

 

8.Lee JungSuk

 

img

Lee Jong Suk her ne kadar askerlik görevini tamamlamasının ardından henüz yeni bir yapımla ekranlara gelmemiş olsa da üzerindeki  ilgiyi asla kaybetmiyor. Daha da güzel haber ise aktör, önümüzdeki temmuz ayında Yoona ile başrolleri paylaşacağı Big Mouth adlı diziyle ekranlara geri dönüyor. Temmuz ayı ile birlikte bu listeyi tekrar gözden geçirmemiz gerebilir. Öyle ki Lee Jong Suk üzerindeki ilgiler daha da artacak gibi.

 

7.Nam Joo Hyuk

 

Son dönemde yayınlanan ve çok beğenilen Twenty Five, Twenty One adlı dizideki başarısıyla, bu listede Nam Joo Hyuk’u görmeseydik olmazdı, değil mi?

 

6.Ahn Hyo Seop

 

Henüz final yapan Business Proposal adlı dizinin başrollerinde görülen Ahn Hyo Seop, yakışıklı, zengin ve karizmatik Ceo rolüyle karşımıza çıkıyor. En çok izlenen diziler kategorisinde de top 10’dan düşmeyen Business Proposal’ın başrol oyuncusu Ahn Hyo Seop elbette bu listede yerini alıyor.

 

5.Song Kang

 

Son dönemde yer aldığı projelerle adından fazlasıyla söz ettiren Song Kang, yeni Netflix Kore dizilerinden olan Forecasting Love and Weather ile yine ilgileri üzerine çekmiş görünüyor.

 

4.Park Seo Joon

 

Başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığıyla yer aldığı her yapımda adından söz ettiren Park Seo Joon, son dönemde yeni bir projede yer almamış olsa bile üzerindeki ilgi asla eksilmiyor.

 

3.Cha Eun Woo

 

True Beauty adlı dizideki başarısıyla dikkatleri üzerine çeken Cha Eun Woo, son bir senedir yeni bir projeyle karşımıza çıkmamış olsa bile en çok arananlar listesinde ilk 3’te yer alarak ne kadar ilgi gördüğünü ispatladı.

 

2.Lee Min Ho

 

Bu listeyi Lee Min Ho’suz düşünemezdik elbette. Hele ki geçtiğimiz ay yayınlanmaya başlayan Pachinko adlı diziyle adından fazlasıyla söz ettirmişken Hallyu Kralı Lee Min Ho’nun ilk 3’te yer alması kaçınılmazdı.

 

1.Hyun Bin

 

Düğün çanlarını duyabiliyor musunuz? K-dramanın iki büyük ismi evlenmiş ve bunlardan birisi Hyun Bin iken, Hyun Bin’i 1. sırada gördüğümüze şaşırmadık sanırım. Son Ye Jin ile 31 Mart’da hayatlarını birleştiren Hyun Bin, Google Kore’nin en çok aranan ismi olarak listenin zirvesinde yerini aldı.

 

 

AYŞE EBRU TEZCAN

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Türkiye’de eğlence sektörünün iki güçlü oyuncusu tarafından kuruldu.