K-Pop Sanatçılarının Müzik Platformu Melon’da En Çok Aranan 10 İsim! BTS, Diğer İki İsmin Gerisinde Kaldı!

Birçok K-Pop artisti, Kore’nin en popüler müzik platformu olan Melon’un top listelerinde yer almayı hayal ediyor. Fakat sadece belli isimler bu başarıyı yakalayabiliyor. 2022 yılının ilk çeyreğinde en çok aranan K-Pop yıldızları top 10 listesi ise şu aralar fanlar arasında başlıca tartışma konusu olmuş durumda. Gelin hep beraber listeye göz atalım!

10. NCT Dream: 611,932 arama

Listeye 10. sıradan girmeyi başaran NCT Dream son dönemde çıkardıkları yeni şarkıları ile ilgileri üzerlerine çektiler.

9. Red Velvet: 800,457 arama

Listeye 9. sıradan giren Red Velvet için de bu listedeki başarılarının nedeni yeni çıkan şarkıları oldu. 

8. (G)- IDLE: 816,541 arama

(G)-Idle listeye 8. sıradan girdi. Bu başarıda son olarak çıkardıkları “I Never Die” albümünden “Tomboy” şarkısının etkisi oldukça yüksek.

7. IVE: 999,455 arama

7. sırada yer alan IVE ise, son çıkan single “Love Dive” ile rekor kırdı.

6. Blackpink: 1,54 milyon arama

Son dönemde yeni bir şarkı çıkarmamış olmalarına rağmen Blackpink ise 1,54 milyon aramayla 6. sıradan girmeyi başarıyor.

5. Taeyeon: 1,6 milyon arama

İleride çok daha büyük başarılara adım atacak gibi görünen Taeyeon ise, son albümü “INVU” ile tüm ilgileri üzerine çekmeye başardı ve listeye 5. sıradan dahil oldu. 

4. Lim Young Woon: 2,8 milyon arama

Listenin 4. sırasında 2,8 milyon arama ile yer alan Lim Young Woong, orta yaş grubundan oluşan fanların yoğun ilgisiyle, başarısına hız kesmeden devam ediyor.

3. BTS: 3 milyon arama

Son olarak 2022 Grammy ödül törenindeki performanlarıyla dikkatleri bir kez daha üzerlerine çeken BTS, listeye 3 milyon arama ile 3. sıradan girmeyi başarıyor.

2. IU: 3,2 milyon arama

Listeye 2. sıradan giren IU ise, bu başarısıyla kendisini K-Pop’un dijital canavarı olarak ispatlamış oldu. Yoksa “ulusun küçük kız kardeşi” mi demeliyiz?

1. Bigbang: 3,9 milyon arama

Bigbang’in bu listede 1. sırada yer alması çok şaşırtıcı olmasa gerek. Son olarak yayınladıkları “Still Life” ile oldukça beğeni topladılar ve kendilerini listelerde 1. sıraya taşımayı başardılar.

 

 

Ayşe Ebru Tezcan

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Türkiye’de eğlence sektörünün iki güçlü oyuncusu tarafından kuruldu.