Kim Jung Hyun Ve Im Soo Hyang’ın Yeni  Fantastik Romantik Dramada Başrol Oynayacakları Onaylandı!

Kim Jung Hyun ve Im Soo Hyang, MBC’nin yeni Cuma-Cumartesi dramasında başrol oynayacaklar! MBC’nin yaklaşmakta olan dizisi “Kkokdu’s Gye Jeol” (gerçek adı, aynı zamanda “The Season Of Kkokdu” olarak da bilinir) her 99 yılda bir insanları cezalandırmak için bu dünyaya gelen Kkokdu adında bir ölüm meleğinin hikayesini anlatan fantastik bir romantizmdir. Kkokdu, gizemli yeteneklere sahip bir doktor olan Han Gye Jeol ile tanışır ve misafir doktor olarak çalışmaya başlar. Dizi, benzersiz gerilim dizisi “Less Than Evil”in yazarları Kang Yi Heon ve Heo Jun Woo ve “Alice”, “Into the World Again” ve “Dear Fair Lady Kong Shim” gibi dizilerin yönetmeni Baek Soo Chan arasında ortak bir proje olacak ve “Check Out the Event”in yönetmeni Kim Ji Hoon, öbür dünya ile bu dünya arasında gidip gelen özel aşk hikayesi için beklentiyi yükseltiyor.

Ayrıca yer aldığı her projede etkileyici oyunculuk becerileri sergileyen Kim Jung Hyun ve türü ne olursa olsun çeşitli karakterlere hayat veren Im Soo Hyang, dünyanın en gizemli ama romantik sezonunu yaratmak için birlikte çalışacaklar.

Kim Jung Hyun, yeraltı dünyasının eksantrik rehberi Kkokdu rolünü üstlenecek. Tanrı’nın yanlış tarafına geçtiği için Kkokdu, kendisine benzeyen bir insan olan Do Jin Woo’nun bedenine girerek, ölen insanlara öbür dünyada liderlik etmek ve bu dünyadaki insan çöplerinden kurtulmakla lanetlenmiştir. Sonsuz ıstırabının nedeni hala bilinmemekle birlikte, izleyiciler Kkokdu’nun laneti kırıp kıramayacağını merak ediyor.

Im Soo Hyang, ülkedeki son sıralarda yer alan bir tıp fakültesinden mezun olan bir doktor olan Han Gye Jeol’u oynayacak. Annesi küçük yaşta vefat ettikten sonra kardeşinden başka akrabası olmayan Han Gye Jeol, sadece prestijli üniversitelerden doktorları tanıyan soğuk toplum nedeniyle kendine güvenini kaybetmeye başlar. Ancak Do Jin Woo’nun karşısına çıkıp ilk kez onun tarafını tutmasıyla hayatında bir dönüm noktasıyla karşı karşıya kalır. Im Soo Hyang’ın Han Gye Jeol karakterine hayat verecek oyunculuk performansı için beklentiler yüksek.

Yapım Ekibi, “Kim Jung Hyun ve Im Soo Hyang’ın tutkulu oyunculuğu, çekim alanını daha canlı hale getiriyor. İki oyuncu da dahil olmak üzere, çekimlerde yer alan herkes harika bir drama yaratmak için çok çalışıyor, bu yüzden ‘Kkokdu’s Gye Jeol’a okça ilgi göstermenizi bekliyoruz.” Açıklamasında bulundu. “Kkokdu’s Gye Jeol”un şu anda çekimleri yapılıyor.

Daha fazla güncelleme için bizi takip etmeye devam edin!

Kaynak: Soompi

Hazırlayan: Merve Yüksel

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Türkiye’de eğlence sektörünün iki güçlü oyuncusu tarafından kuruldu.