Kim Rae Won, Lee Jong Suk ve Cha Eun Woo’nun Başrolde Yer Aldığı “Decibel” Filmi, White Entertainment ve Siyah Beyaz Film Aracılığıyla Tüm Türkiye’de Vizyona Girecek!

 

Geçtiğimiz aylarda K-Drama ve K-Pop müzikleri, dans performansları, hanbok denemesi, Mapping Show, sihirli mikrofon, standlar, özel DJ performansı, çekilişler gibi pek çok içerikle sizi Kore dizilerine, müziklerine ve kültürüne doyuran eşsiz bir K-Party gerçekleştirdik ve yaptığımız sürpriz konser ve Decibel filmi duyurularıyla eğlenceyi doruklara çıkardık!

White Entertainment olarak durmuyoruz ve ilkleri başarmaya devam ediyoruz! Kim Rae Won, Lee Jong Suk ve Cha Eun Woo gibi dünyaca ünlü isimlerin başrolünde yer aldığı, 2022’nin en çok merak edilen Kore filmlerinden biri olan “Decibel” filmi, White Entertainment ve Siyah Beyaz Film iş birliği ile 2 Aralık’ta tüm Türkiye’de vizyona giriyor!

Bununla birlikte, büyük ses getirecek “Decibel” filmi için 28 Kasım’da bir ön gösterim yapacağız!

Ayrıca bu özel günü bizimle paylaşmaları için sevilen birçok sosyal medya ismini ve çekilişleri kazanan değerli takipçilerimizi ön gösterime davet ettik!

Decibel filmini Türkiyede izleyecek ilk kişilerden olmaya hazır olun!

Detaylar ve gelişmeler için White Entertainment’ı takipte kalın!

White Entertainment olarak Decibel filminin Türkiye satış temsilcisi olduğumuzu ve filmin dağıtım yetkilisi ve alıcısı Siyah Beyaz Film şirketi ile bu iş birliğini yaptığımızı bildirmek isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Türkiye’de eğlence sektörünün iki güçlü oyuncusu tarafından kuruldu.